• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Verdit Betydning

Verdit, også kendt som verdite, er en grøn til mørkegrøn variant af serpentinstein, som er dannet af serpentin. Den har flere egenskaber og betydninger forbundet med den:

Verdit menes at have helbredende kvaliteter og kan lindre forskellige fysiske lidelser, fremme generel sundhed og velvære samt lindre symptomer på forskellige sygdomme og lidelser.

Stenen siges også at have evnen til at rense og balancere energien i kroppen og fjerne negative energier, hvilket skaber en følelse af ro og harmoni.

Forbundet med hjertechakraet, menes verdit at åbne hjertet for kærlighed, medfølelse og forståelse samt styrke forbindelser og relationer.

På grund af dens grønne farve og forbindelse med naturen, menes verdit også at have beskyttende egenskaber og skabe en aura af beskyttelse mod negativitet og uønskede energier.

Endvidere har verdit en stærk forbindelse til naturen og jordens energier, hvilket hjælper med at forbinde os med den naturlige verden og dens helbredende kræfter.

Alt i alt anses verdit for at være en sten med mange positive egenskaber, der kan bringe balance, helbredelse og harmoni til både krop, sind og ånd.