• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

KRYSTAL HEALING - Aktivér Din Indre Balance og Velvære

 

Krystalhealing er en helt speciel form for alternativ medicinsk og holistisk teknik, hvor krystaller og andre sten bruges til at helbrede lidelser og beskytte mod sygdomme mm. Healere der bruger denne teknik mener, at krystaller fungerer som kanaler for helbredelse, hvilket gør det muligt for positive, helbredende energier at strømme ind i kroppen, og alle negativ sygdomsfremkaldende energier at strømmer ud. En krystalhealere har en stor viden omkring de forskellige sten og krystaller, og hvordan de vil gå ind og påvirker os.

Der er flere forskellige måder man kan lave krystalhealing på, men den mest almindelige er at få klienten til at lægge sig ned på en briks hvorefter healeren placere krystallerne på eller omkring klienten på en bestemt måde. En krystalhealer vil placere helbredende krystaller på eller omkring en klient for at hjælpe med at fjerne blokering, fokusere og dirigere energien. Når man ligger helt afslappet med lukkede øjne, vil healeren begynde at placere forskellige krystaller på og omkring din krop. Nogle healere bruger også et pendul til hjælp for at bestemme, hvor de specifikke krystaller skal placeres på kroppen. 

Dem der anvender sten og krystaller i healing, mener også, at krystaller besidder en helt særlig energi. Det er denne energi som healere mener, kan gøre gavn for kroppen og eventuelle problemer som f.eks. søvnproblemer, dårlig koncentration og tankemylder vil forsvinde aftage eller til sidst helt forsvinde. 

Sten og krystaller kan som før nævnt placeres på bestemte steder på kroppen, men de kan også bæres som smykke eller opbevares i lommen. Mange lægger også sine krystaller på natbordet eller under hovedpuden.

 

 

 

 

SE VORES STEN OG KRYSTALLER ► HER

 

SE VORES SMYKKER ► HER


En anden god måde at booste dine krystal healings rutiner på er simpelthen at holde din yndlingskrystal i dine hænder, imens du mediterer eller praktiserer f.eks. mindfulness. Ved at bruge forskellige krystaller vil det også kunne give forskellige oplevelser under meditation.

Krystalhealing har været brugt i flere tusinder af år. Helt tilbage til de gamle egyptere og sumerere har der været brugt sten og krystaller, som en måde at helbrede mange forskellige lidelser på, uanset om det var fysisk eller følelsesmæssigt. Idag menes der at krystaller forbedre ens energi omkring de 7 energifelter vi har i kroppen også kaldet de 7 chakra. Der er forskellige praksisser vedrørende helbredende krystaller og måder, de bliver brugt på til at udføre krystalhealing.


Uagtet om du ønsker at justere et eller flere chakra eller heale for f.eks. en fysisk lidelse, så siges der, at placere man krystaller på sin krop vil det gøre underværker for mange mennesker. "Hemmeligheden" til denne metode er,  at man vælger lige præcis den krystal, der passer bedst til lige præcis den kropsdel ​​eller chakra/energifelt i kroppen.

 
Den healende energi som overføres til kroppen, kan både virke følelsesmæssigt og fysisk men også på det spirituelle plan.
Krystaller og sten kan både lagre, transmittere og transformere energier,  hvilket også betyder at de indimellem skal renses, og der er flere forskellige måder man kan gøre det på.

Nogle tror på og har kunne mærke at krystalhealing har gjort en forskel, men der er ikke nogle direkte videnskabelige beviser på at healing rent faktisk hjælper.

 

 

Healerstave grøn aventurin

 

 

RENSNINGSMETODER TIL STEN OG KRYSTALLER SE ► HER


Krystaller er som skrevet et naturligt produkt fra moder jord, og atomerne i en given krystal er arrangeret i et bestemt mønster/gitter. En krystal er nærmere beskrevet som en sammensætning af mange forskellige mineraler, der har gennemgået en flere tusinde års lang geologisk proces. Der menes, at en krystals unikke vibrationer kommer fra den måde, hvorpå atomerne og molekylerne er sammensat. 

For at kvarts f.els. kan blive dannet til bjergkrystal, skal der som oftest være et vandholdigt hulrum, som de kan vokse i, og det samme gør sig gældende for de fleste mineraler. 

 

Vigtig information:
Imens vi alle elsker sten og krystallers magiske energier, er det også lige vigtigt vi gør opmærksom på man altid skal konsultere en autoriseret læge for rådgivning i forbindelse med migræne eller hovedpine samt generelle helbredsproblemer.
Sten og krystaller må ikke bruges som erstatning for medicinsk eller anden professionel hjælp.

 

 

Gør dig også klar til at udforske vores andre spændende artikler nedenfor:

 

Læs også vores artikel om Krystal healing ► HER

Læs også vores artikel om Krystaller og mineraler ► HER

Læs også vores artikel om Migræne og krystaller ► HER

Læs også vores artikel om Kan krystaller fjerne stress ► HER

Læs også vores artikel om Kan krystaller lindre ADHD ► HER

Læs også vores artikel om Krystaller farver og harmoni ► HER

Læs også vores artikel om Rensningsmetoder til krystaller og sten ► HER

Læs også vores artikel om Er krystaller velegnede til børn og unge ► HER

 

 

 

 

Copyright © Gaia sten & krystaller 2023