• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

AURA KRYSTALLER - Udvidelse af Bevidstheden gennem Guddommelige Energier

 

Aura krystaller er ægte kvartskrystaller, der er blevet forbedret af moderne alkymi. Dette skulle eftersigende intensiverer de originale elementer i basiskrystallen dvs. normal kvarts eller ametyst, og udsender en powerful fornyet energi. De kommer i en række fantastiske farver, der hver især hjælper til med at udvide bevidstheden og heale den fysiske og spirituelle krop med deres ekstremt høje vibrationer.

Hvordan laves Aura Krystaller?

Aura kvarts krystaller er skabt igennem en teknik, der elektrostatisk binder mineraler og ædelmetaller til overfladen af ægte krystal, hvilket skaber en magisk aura af farver i lag.

Klar kvarts, hvid kvarts, ametyst, rosenkvarts, kvarts geoder eller andre typer krystaller anbringes i et vakuumkammer og opvarmes til over 800°C, hvorefter en damp af ædelmetaller tilsættes, som derefter dækker krystallen og dets atomer, som bindes til overfladen. Dette er en risikabel proces, og krystaller med brudlinjer overlever ikke. Krystallens farvede iriserende metalliske glans, og dens nye egenskaber er defineret af det ædle metal, der bruges i dampen. De mest almindelige elementer at lave Aura kvarts krystaller med er guld, platin, titan, sølv, jern, magnesium og nikkel.

Angel Aura

Angel Aura kvarts krystal er skabt med platin og eller sølv og har en iriserende glans, der næsten ser hvid ud. Denne rene farve er det perfekte lærred til regnbuer og glimt af farver, der vises når de er vinklet eller i en lysstråle. Lige som alle andre Aura krystaller er Angel Aura krystal nem at blive forelsket i ved første øjekast. Meget visuelt engagerende, Angle Aura  kvarts er en krystal, som man ikke kan lade være med at blive draget af med alle dens fine regnbuer. Der siges at det er en fantastisk sten at bruge under meditation da den renser sindet. Angel Auras energi beskrives ofte som kærlig, blid og opløftende. I lighed med klar kvarts betragtes Angle Aura kvarts krystal også som en multi healer krystal, der er gavnlig for alle Charkas og stjernetegn. Stenens tilknytning til åndeverdenen kommer fra dens sublime, næsten hvide farve og fine vibrationer.

 

 

Angel aura lommesten

 

 

Se vores Angel Aura Lommesten 

Se vores Angel Aura Armbånd

 

Aqua Aura

Aqua Aura kvarts krystal er en kombination af klar kvarts og guld. Aqua Aura er en af de mest populære typer af aura krystaller. Den har en smuk blå farve og siges at have en høj, intens vibrationer er god til et rastløst sind.  Den er bedst kendt for sin evne til at hjælpe en med at sætte ord på deres ideer og kommunikere dem effektivt. Dette skulle eftersigende være en fremragende krystal for din karriere og til, at opbygge selvtillid og bryde igennem barrierer. Det krydrer også det hverdagsagtige og minder os om at glæde os over de daglige opgaver, mens vi arbejder mod vores mål. Det inspirerer og giver os et lille skub til at handle på den inspiration.  Aqua Aura kvarts menes at være gavnlig for alle stjernetegn og Chakraer, især halschakraet. Mange bruger Aqua Aura krystaller til formidling og til at nå dybere niveauer af kontemplation.

Aura Kobolt

Aura kobolt er en kvarts behandlet med kobolt.
Kobolt Aura kvarts er genkendelige på deres smukke iriserende metalliske glans, der er virkelig unik. Alle Aura kvartskrystaller starter som klare kvartskrystaller, der gennemgår en overophedningsproces, hvor krystallerne er belagt med metalliske dampe fra forskellige metalliske belægninger. Kobolt Aura krystaller er resultatet af en speciel blanding af kobolt og guld atomer, der smelter sammen til krystallernes overflade, hvilket giver den en dybt reflekterende mørkeblå iris. Kobolt kvarts krystaller giver alle Master Healere kvaliteterne af ægte kvarts, imens de tilføjer deres egne unikke egenskaber baseret på deres metalinfusioner. Kobolt Aura kvarts krystal hører til i dit halschakra, som giver energi og bringer glæde til enhver lejlighed.

Rose Aura | Rosenkvarts Aura

Rose Aura er en kvarts krystal der er behandlet med guld, sølv og platin. Rose Aura kvartskrystal skænker ubetinget kærligheds gaver og kan være nyttig til at skabe en stærk forbindelse til strømmen af universel kærlighed. Rose Aura kvarts krystal gennemsyrer hele kroppen med kærlighed og genopretter cellerne til perfekt balance. Rose Aura kvarts krystal beskytter mod stråling og genererer elektromagnetisme og fjerner statisk elektricitet. Platin har det højeste vibrationsspektrum af noget metal. Platin i Rose Aura kvartskrystal er tilpasset overkroppens chakraer og ikke-fysiske chakraer over hovedet, der forbinder en til kosmisk og stjerneviden. Platinen i stenen skulle eftersigende forbedrer forbindelsen med engle og åndelige vejledere og bærer åbenbaringens energimønstre. Rose Aura kvarts krystal vibrationer på aurafeltet kan bruges til at helbrede "auriske huller eller energidræn." Rose Aura kvartskrystal kan bruges til aura, og chakrarydning.  Rose Aura kvartskrystal er gennemsyret af guddommelige energier, der letter kontakten med Engleriget og spirituelle vejledere.

 

 

Rosenkvarts Aura lommesten

 

 

Se vores Rosenkvarts Aura Lommesten

Se vores Rosenkvarts Aura krystalarmbånd

Aura Titanium

Aura titanium også kaldet flamme aura er en kvarts der er behandlet med titanium og niobium. Da der kun bruges elektricitet til at afsætte titaniumlagene og skabe disse farver, er meget lidt varme involveret, og krystallens integritet opretholdes. Krystallen bliver ikke skør eller tilbøjelig til at gå i stykker som ved andre behandlinger. Aura Titanium gør dig uafhængig af andre. Giver dig opmuntring på en gråvejrsdag. Fjerner de omkringliggende negative energier, og fokusere på de sande og retfærdige værdier i livet.

 

 

 

Aura titanium krystal armbånd

 

 

Se vores Aura Titanium Krystalarmbånd

 

 

 

Copyright © Gaia sten & krystaller 2023