• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Agat geode | Betydning

Agat geode er en unik skat fra naturen, skåret fra kvartssten, der består af siliciumdioxid. Med sine varierede farvebånd og ofte en indre hule fyldt med små krystaller, tilbyder denne sten mere end bare æstetisk appel. Agat geode er kendt for sin beskyttende energi, der styrker indre balance og giver en følelse af selvtillid og selvværd.

Hver Agat geode er som en lille verden for sig selv, en oase af skønhed og positivitet, hvor der ikke er plads til kritik eller fordømmelse af andre. Blå Agat, en populær variation af Agat geode, tilskrives holdning og status, og fjerner følelser af undertrykkelse, hvilket bringer glæde og energi.

Denne forunderlige sten lærer os at værdsætte vores egne evner, muligheder og karaktertræk, samtidig med at den giver os gode talegaver og styrker kommunikationen. Agat geode siges også at være nyttig ved halsonde og til at forbedre synet.

Integrer Agat geode i dit hjem eller din personlige praksis for at opleve dens transformative og beroligende virkninger. Lad dens beskyttende energi styrke din indre balance og guider dig til at omfavne dit fulde potentiale med tillid og værdighed.

 

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores krystal armbånd

Se alle vores unika krystaller

 

Læs også vores spændende artikler:

Læs om krystal healing ► HER

Læs mere om de 7 chakra ► HER

Læs også om krystaller og mineraler ► HER

Læs mere om stjernetegn og krystaller ► HER

Læs også vores artikel om krystalgrids ► HER

Sådan renser du dine krystaller læs mere ► HER

Vil du bruge stenen til meditation så læs vores guide ► HER