• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

Grøn fluorit | Betydning

Grøn Fluorit er en kraftfuld "vækstkrystal" og en af de mest eftertragtede krystaller i verden, elsket af både mineralogger og healere. Denne ekstraordinære skabelse fra naturen er smuk og lysende med en struktur, der reflekterer orden og perfektion og resonans i det menneskelige sind som ingen anden krystal. Med sin rolige og stabile frekvens bringer grøn fluorit orden i kaos og skaber harmoni og samhørighed i vores liv.

Grøn Fluorit tilføjer naturlige vækst- og energier til fluoritens allerede kraftfulde egenskaber. Den rydder negativ energi fra ethvert miljø, fornyer og skaber en forfriskende følelse af lethed i hele kroppens energipunkter. Den inspirerer til nye ideer, originalitet og hurtig tænkning og tilbyder særlig heling til hjertet og det emotionelle legeme. Med sin evne til at frigøre følelsesmæssige traumer og afhængigheder, samt harmonisere sindet med hjertet, guider grøn fluorit dig til at træffe de bedste beslutninger og afstemme dine tanker, ord og handlinger.

Denne smukke krystal rydder også negativ energi fra arbejdspladsen og absorberer forurening fra omgivelserne. Placeret i et område, hvor børn leger, kan den minimere konflikter, mens den bæres af børn i røgfyldte omgivelser eller travle byområder for at beskytte dem mod skadelig påvirkning. Grøn fluorit fungerer også som en fremragende "fokussten" og opretholder disciplinen i en sundheds- eller fitnessplan ved at integrere struktur i dagligdagen og øge styrke og udholdenhed til fysiske aktiviteter som pilates, yoga eller løb.

På det fysiske plan giver grøn fluorit en beroligende energi i maven og lindrer ubehag forbundet med colitis, halsbrand og kramper samt spiseforstyrrelser. Den er også gavnlig for huden, slimhinderne og luftvejene og kan lindre symptomer på forskellige lidelser som forkølelse, influenza, bronkitis og mere. Udover at lindre fysiske lidelser har grøn fluorit en bemærkelsesværdig evne til at lindre psykiske sygdomme og forstyrrelser, styrke selvtillid og struktur samt øge intuitive kræfter.

Grøn Fluorit er en unik og kraftfuld krystal med en bred vifte af helbredende egenskaber og er ideel til meditation og personlig vækst.

 

Se alle vores Lommesten

Se vores Grøn Fluorit Lommesten