• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

MIGRÆNE OG KRYSTALLER

 

Lige fra lettere hovedpine til kraftig migræne, der binder os til mørke rum....eller bare det, at gå rundt med store mørke solbriller på, når solen ikke skinner, det er absolut på ingen måde nogen særlig behagelig oplevelse 🥺🤯

Nogle mennesker er desværre mere disponeret for at få hovedpine og migræne end andre, og når det kommer til et dunkende hoved, kan det virkelig være med til at besværliggøre ens liv indimellem.

Dels fordi hovedpine har en tendens til at være en "almindelig klage", har vi også en tendens til at minimere dens ubehag og forsøge at komme videre med vores dag eller bare ”lide i stilhed”. Men hovedpine og migræne kan være din krops måde at fortælle dig, at noget skal skifte, eller noget er galt.

Uanset om det er stress eller spændinger, blokerede chakraer, ikke nok vand eller dårlige vibrationer, er der rigtig mange grunde til, hvorfor hovedpine kan ramme os. Nogle mennesker ønsker ikke at bruge smertestillende medicin, og anvender derfor ofte diverse sten, krystaller og olier til at afhjælpe problemet.

Takket være sten og krystallers høje energier/frekvenser er de berømte for at være i stand til at fjerne negativ energi, rense auraer, rense chakraer og hjælpe kroppen med at helbrede. Der siges at de også kan arbejde med dit følelsesmæssige helbred og være med til at fjerne stress og negative energi og for at sikre dig, at du får den rigtige mængde hvile. 

Rigtig mange vælger at bruge krystal armbånd istedet for lommesten, og du kan se vores udvalg lige ► SE KRYSTAL ARMBÅND HER

Ønsker du derimod at bruge lommesten så kan du se vores udvalg ► SE LOMMESTEN HER

Udover sten og krystaller er der også mange der bruger olier, og vi har en rigtig god olie her i shoppen, som vi varmt kan anbefale den kan du købe og læse mere om  ► SE OLIEN HER

 

Lad os her se på nogle af de stentyper der ofte bliver brugt i forbindelse med hovedpine:


Vigtig information:
Imens vi alle elsker sten og krystallers magiske energier, er det også lige vigtigt vi gør opmærksom på man altid skal konsultere en autoriseret læge for rådgivning i forbindelse med migræne eller hovedpine samt generelle helbredsproblemer.
Sten og krystaller må ikke bruges som erstatning for medicinsk eller anden professionel hjælp.

 

Gør dig også klar til at udforske vores andre spændende artikler nedenfor:

 

Læs også vores artikel om Krystal healing ► HER

Læs også vores artikel om Krystaller og mineraler ► HER

Læs også vores artikel om Migræne og krystaller ► HER

Læs også vores artikel om Kan krystaller fjerne stress ► HER

Læs også vores artikel om Kan krystaller lindre ADHD ► HER

Læs også vores artikel om Krystaller farver og harmoni ► HER

Læs også vores artikel om Rensningsmetoder til krystaller og sten ► HER

Læs også vores artikel om Er krystaller velegnede til børn og unge ► HER

 

 

 

Copyright © Gaia sten & krystaller 2023