• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Agat blå/blå Agat

Agat Blå, også kendt som Blå Agat, er en bemærkelsesværdig krystal, der tilskrives holdning og status. Den besidder kraften til at harmonisere de modsatte kræfter, yin og yang, som er afgørende for at opretholde balance i universet. Som en beroligende sten arbejder Blå Agat langsomt, men dens effektive styrke er uomtvistelig. Med flere lag har den evnen til at afsløre skjulte oplysninger og fremme indre ro.

Blå Agat er en allieret i centrerende og stabiliserende fysisk energi og kan overvinde negativitet og bitterhed i hjertet. Den helbreder indre vrede og fremmer kærlighed og mod til at begynde forfra, hvilket gør den særligt nyttig ved følelsesmæssig traume. Ved at skabe en følelse af sikkerhed og tryghed kan den opløse indre spændinger og fremme helbredelse.

Denne bemærkelsesværdige sten har også fysiske helbredende egenskaber. Den siges at kunne helbrede øjne, mave og livmoder samt rense lymfesystemet og bugspytkirtlen. Derudover styrker den blodkarrene og hjælper med at helbrede hudsygdomme. Gennem at stabilisere din aura og transformere negativ energi, bringer Blå Agat en følelse af harmoni og balance til dit liv.

Bemærk, at Blå Agat er indfarvet for at opnå sin karakteristiske farve. Integrer denne bemærkelsesværdige krystal i dit liv for at opleve dens magiske virkninger og skabe en tilstand af ro, helbredelse og velvære.

 

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores krystal armbånd

 

Læs også vores spændende artikler:

Læs om krystal healing ► HER

Læs mere om de 7 chakra ► HER

Læs også om krystaller og mineraler ► HER

Læs mere om stjernetegn og krystaller ► HER

Læs også vores artikel om krystalgrids ► HER

Sådan renser du dine krystaller læs mere ► HER

Vil du bruge stenen til meditation så læs vores guide ► HER