• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Agat botswana | Betydning

Agat fra Botswana er mere end bare en sten; det er en kraftfuld allieret i din personlige udvikling og følelsesmæssige balance. Denne agat stimulerer din selvtillid og selvrespekt og virker beroligende og afklarende på sindet. Med dens samlende energi er den en pålidelig ledsager, når du står over for beslutninger og føler dig forvirret eller usikker.

Agat fra Botswana har en unik evne til at berolige intense følelser og er særligt effektiv for dem med et heftigt temperament. Dens helende energi arbejder på at genoprette balance i din fysiske krop og løsne eventuelle blokeringer, så energien kan strømme frit.

Den styrker din forbindelse til jorden og tilbyder støtte og beskyttelse i vanskelige situationer, samtidig med at den bevarer din selvrespekt og klarhed. Med agat fra Botswana vil du finde dig selv handling med omtanke og respekt for andre.

Agat fra Botswana siges at have en positiv indvirkning på bugspytkirtlen og appetitten, hvilket gør den til en værdifuld ledsager under diæter og slankekure. For et ekstra boost af støtte, kan du kombinere den med mookait, snefnugobsidian og citrin for en holistisk tilgang til dit velbefindende.

Tag en ting ad gangen, fordyb dig i øjeblikket og omfavn lykke med agat fra Botswana som din trofaste ledsager på din rejse mod personlig vækst og harmoni.

 

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores krystal armbånd

 

Læs også vores spændende artikler:

Læs om krystal healing ► HER

Læs mere om de 7 chakra ► HER

Læs også om krystaller og mineraler ► HER

Læs mere om stjernetegn og krystaller ► HER

Læs også vores artikel om krystalgrids ► HER

Sådan renser du dine krystaller læs mere ► HER

Vil du bruge stenen til meditation så læs vores guide ► HER