• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

HVAD ER ORGONIT OG DENS BETYDNING, OG HVAD BRUGES DEN TIL?

 

Orgonit kaldes også orgon det er en kombination af ​​uorganiske og organiske materialer sammen med inklusioner af kvartskrystaller og metaller så som f.eks. kobber for at skabe en energitransmutationsanordning, der tiltrækker Orgone (livskraftenergi), udvinder negativ energi og omdanner den negative energi til positiv energi.  En Orgonit har ikke brug for nogen form for ekstern strøm, fordi den kontinuerligt er selvdrevet. 

Orgone var et udtryk, der første gang blev brugt af Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957), som var en østrigsk læge og psykiater. Han undersøgte, om traumatiske oplevelser forårsagede, at den naturlige livskraft-energi der blev blokeret i den menneskelige krop, hvilket resulterede i fysiske og psykiske sygdomme. Som et resultat af hans forskning opfandt Reich i 1940 en metalforet kasse, som han kaldte en Orgone Accumulator  Denne kasse var foret med skiftevis lag af organisk materiale og metalmateriale for at lette ophobningen af ​​Orgone, som derefter blev rettet til personen, der sad inde i kassen.

Det organiske materiale tiltrak livskraftsenergien, mens metalmaterialet udstrålede energien mod midten af ​​boksen. Dr. Reich fortsatte med at bruge Orgone Accumulator til at supplere behandlingen af ​​sine patienter. Desværre arresterede den amerikanske regering Dr. Reich, fordi han ikke ville stoppe med at bruge sin Orgone-akkumulator på sine patienter, og alle hans notater om Orgone og hans Orgone-udstyr blev offentligt brændt. Wilhelm Reich døde i det føderale fængsel i 1957 i en alder af 60 år. 

Orgonit er en blanding af organiske og uorganiske materialer i forholdet 50/50. Det blev skabt og identificeret af den østrigske okkultist, opfinder og kandidat i matematik og fysik, Karl Hanz Welz efter hans forskning i Reichs Orgone Accumulator. I 1991 byggede Welz den første enhed, der var i stand til at generere Orgone-energi kaldet Orgone Generator, og samtidig registrerede han handelsnavnet Orgonit. Forskellen på Reichs Orgone Accumulator og Welz's Orgonit er, at sidstnævnte kan ændre skadelig bioenergi til sund bioenergi. I det væsentlige erstatter Orgon Reichs den originale enhed.

I 2002 opdagede et medie ved navn Carol Croft, at hvis man tilføjer kvartskrystaller til Orgonit-blandingen af ​​organiske og uorganiske materialer, muliggør krystalenergien frekvens akkumulering af Orgonit og omdanner enhver negativ (EMF) energi til positiv energi.

 

 

Hvad består orgonit af?

Orgonit er lavet af resin, metaller og kvarts, der balancerer og harmoniserer bioenergi, også kendt som orgon, chi eller prana.

Orgonitpyramider og kugler skulle eftersigende hjælpe med til at filtrere og afbalancere energifelter i vores miljø og kan hjælpe med at styrke din energi i kroppen ved at omdanne lavfrekvent energi til en højere frekvens, der er mere gavnlig for livsformer inklusive dig selv, kæledyr og planter.

Resin er en organisk forbindelse, og klar resin udgør et integreret element i Orgonit skabelsen. Det findes naturligt i visse træer og planter. Imidlertid er syntetisk resin mere stabilt og holdbart, men de er stadig organiske.

 

Orgonit kan fås i flere forskellige afskygninger så som pyramider, kugler, penduler, smykker og obelix/Tårne mm. 

 

Se vores udvalg af orgonit HER

 

Feng shui og orgonit

Sådan bruges Orgonit i Feng Shui:
Feng Shui er en kunst, der blev udviklet i Kina for over 3000 år siden. Feng betyder vind, og shui betyder vand. Vind og vand er forbundet med godt helbred og formue i kinesisk kultur. Feng Shui er en viden, der afslører måder, hvorpå man kan balancere energierne i et rum for at bringe held og lykke ind i dit liv. Feng Shui har vundet stor popularitet i Vesten, og orgonit giver os endnu et værktøj til at anvende Feng Shui-principperne.

Først og fremmest ved blot at placere orgonit i dit hjem kan gøre meget for at balancere energierne og energistrømmen. Man kan dog også placere orgonit strategisk for yderligere at forbedre energiflowet.

Hvis du har et område i dit hus, der føles "off" så placer din orgonit i dette område for at forbedre dets energi. Hvis det at være i et bestemt område af dit hus får dig til at føle dig træt og sløv, er dette det første sted, du skal placere din orgonit.

Elektriske apparater kan skabe kaotisk energi. Placer orgonite ved siden af ​​eller oven på enheder såsom computere, køleskabe, clockradioer, fjernsyn og mobil og andre trådløse telefoner.

 

Læs mere om Feng Shui HER

 

Vigtig information:
Imens vi alle elsker sten og krystallers magiske energier, er det også lige vigtigt vi gør opmærksom på man altid skal konsultere en autoriseret læge for rådgivning i forbindelse med migræne eller hovedpine samt generelle helbredsproblemer.
Sten og krystaller må ikke bruges som erstatning for medicinsk eller anden professionel hjælp.

 

 

Copyright © Gaia sten & krystaller 2023