• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Rhodonit

Rhodonit, navngivet efter det græske ord "rhodon" for "lyserød", er en fortryllende sten med en karakteristisk rosa farve og markante sorte aftegninger, der tilføjer et unikt visuelt element. Denne farvesammensætning skyldes det høje indhold af mangansilikat i stenen.

Stenen er kendt for sine helende egenskaber, især i forhold til hjertechakraet. Rhodonit virker beroligende på sindet og hjælper med at skabe en følelse af indre ro og klarhed ved at rense sindet for forvirring og uro. Selvom den deler nogle egenskaber med den mere kendte rosakvarts, anses rhodonit for at have en lidt kraftigere virkning. Når den holdes i hånden, kan man ofte mærke en snurren i håndfladechakraerne, hvilket indikerer åbningen af ens healende kræfter.

Rhodonit siges også at have en gavnlig virkning på luftvejslidelser, hvilket gør den til en værdsat følgesvend for dem, der søger lindring på dette område.

Med sin unikke skønhed og kraftfulde energi er rhodonit mere end bare en smykkesten - den er en kanal til indre harmoni og velvære. Ved at integrere rhodonit i ens daglige praksis kan man opleve en stærk forbindelse til hjertet og en dybere forståelse af ens helbredende potentiale.