• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

Auralit | Betydning

Auralite, også kendt som Auralite Amethyst eller Kindred Spirit Crystal, er en ældgammel sten, der anses for at være en af verdens ældste, med en alder på imponerende 1,5 milliarder år. På grund af sin rige sammensætning af 23 mineraler betragtes den som en ny sten med en ny bevidsthed, takket være dens høje frekvens og omfattende metafysiske egenskaber.

Den unikke blanding af mineraler, der findes i Auralite, inkluderer titanit, cacoxenit, lepidocrosit, malakit, hæmatit, magnetit, pyrolusit, guld, sølv, platinium, nikkel, kobber, jern, limonit, sphalente, covelit, chalcopyrit, gilaltit, epidot, bornit og rutil.

Auralite 23 har vist sig at være ekstremt kraftfuld til følelsesmæssig og sjælelig helbredelse samt til at aktivere og helbrede DNA og celler. Den har en beroligende virkning og fungerer som en bro mellem forskellige verdener, samtidig med at den arbejder med hele kroppens helbred på alle niveauer.

Denne sten er også en kilde til visdom og inspiration, der kan hjælpe med at øge forståelsen for ens mangler og evner. Auralite 23 skaber forbindelse til engleriget og styrker healing, personlig udvikling og intuition.

Auralite 23 er kendt for at fjerne vrede og ophidselse, og nogle healerer anbefaler den endda til børn med ADHD og indlæringsvanskeligheder på grund af dens beroligende virkning. Selv bare at være i nærheden af denne sten kan igangsætte en healingsproces.

På det fysiske plan hjælper Auralite med at afslappe kroppen, lindre spændinger og hovedpine samt understøtte healing af kroniske sygdomme. Den arbejder med alle 7 hovedchakras og kundalini energien, hvilket gør den til en alsidig og potent healer.

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores unika krystaller

Se alle vores krystal armbånd