• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Chiastolit/Korssten

Chiastolit, også kendt som "sommerfuglesten" eller korssten, er en variation af andalusit. Navnet "korssten" kommer fra dets karakteristiske mønster, der former et kors, når stenen skæres igennem. Andalusit, en aluminiumsilikatsten, har sit navn fra den spanske region Andalusien, hvor den først blev opdaget. Den findes typisk i nuancer af rød, brun og grå. Chiastolit selv har en brunlig farve, og når den er poleret, kan man tydeligt se "korset" i form af sorte striber.

Chiastolit er mere end bare en sten; det er en rejse gennem selvopdagelse og konfrontation med autoriteter. Dens energi guider dig til at erkende din tendens til at indtage martyr- og offerroller og bliver bevidst om disse mønstre. Arbejdet med Chiastolit fører til erkendelse, og kun når du erkender disse roller, kan du begynde at frigøre dig selv og dine omgivelser fra dem. Du vil opdage, at skyld ikke er nødvendig, og at glæden kan genfindes for alle involverede, selv når martyrdom har været en livsstil.

At arbejde med Chiastolitten kan være en dyb oplevelse, især under meditation, men det kan også være en befrielse at blive bedre til at håndtere konflikter og udfordringer. Stenen appellerer til din indre kampånd og kan hjælpe dig med at udvikle en sundere selvopfattelse. Ved at kombinere Chiastolit med andre sten som krysopras kan du forbedre din evne til at skelne og træffe velovervejede beslutninger.

Det er værdifuldt at opbygge et forhold til Chiastolitten og drage fordel af dens energi og vibrationer til at opnå personlig frihed. Ved at erstatte selvhøjtidelighed med selvironi kan du bryde fri af begrænsende mønstre og skabe et mere givende liv for dig selv og dem omkring dig.

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores krystal armbånd