• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Hurtig afsendelse: 1-2 dage.
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

Persondatapolitik/privatlivspolitik

Persondatapolitik/Privatlivspolitik


For at indgå en aftale med Gaia Sten & Krystaller kræver det indsamling af visse oplysninger fra dig, herunder navn, adresse, e-mail og mobilnummer. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne sende din pakke af sted til dig, og de vil blive registreret hos os samt i vores regnskabsprogrammer, Dinero og Shipmondo.

Det er vigtigt at understrege, at vi kun bruger dine personoplysninger til formålet med forsendelse, og vi vil ikke videregive dem til tredjeparter uden din tilladelse, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde.

Som registreret hos Gaia Sten & Krystaller har du visse rettigheder i henhold til persondataloven. Dette inkluderer retten til at gøre indsigelse mod registreringen af dine oplysninger samt retten til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis du ønsker at udøve disse rettigheder eller har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på

info@gaiastenogkrystaller.dk.

Vi værdsætter dit privatliv og tager hånd om dine personoplysninger med den største omhu. Vores mål er at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og ansvarligt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Din tillid til os er af afgørende betydning, og vi er dedikerede til at beskytte dine personoplysninger på alle tidspunkter.