• Fri fragt v. køb over 599,-
  • Hurtig levering 1-4 hverdage, sendes indenfor 48 timer
  • 60 dages fortrydelsesret

Astrophyllit

Astrophyllit, også kendt som Arfvedsonite, repræsenterer et usædvanligt og ekstremt sjældent mineral, hvis oprindelse kan spores tilbage til 1854, da det først blev opdaget på Lavendler Island i Norge. Navnet "Astrophyllit" har sine rødder i det græske sprog, hvor "Astron" betyder stjerne og "phyllon" betyder blad. Dette navn blev valgt på grund af stenens bemærkelsesværdige krystalformationer, der ligner stjerner i det mørke mineralske lag. Med sin dybe metalliske glans og intense farver skiller Astrophyllit sig ud fra den mere almindelige matrix, som den normalt findes i.

I den metaphysiske verden tillægges Astrophyllit en dyb symbolsk betydning og menes at styrke selvtillid, intellekt, indsigt og selvopdagelse. Det siges også at have en unik evne til at vække skjulte kræfter i individet, hvilket gør det til et værdsat redskab i spirituel praksis og personlig udvikling. På trods af sin sjældenhed kan Astrophyllit findes på få afsidesliggende steder rundt om i verden, herunder Mont-Saint-Hilaire i Canada, Pikes Peak i Colorado, Narsarsuk og Kangerdluarsuk i Grønland, Brevig i Norge og Kolahalvøen i Rusland.

Denne sjældne krystal tiltrækker opmærksomhed fra samlere og entusiaster af krystalenergi på grund af dens enestående skønhed og potentielle spirituelle egenskaber. At bære eller arbejde med Astrophyllit siges at åbne døre til dybere forståelse af både selv og verden omkring en. Den tjener som et symbol på sjældenhed og styrke og skaber en forbindelse til jordens skatte, som kun kan findes på de mest fjerntliggende og utilgængelige steder.

Astrophyllit er mere end bare en sten; det er en port til en dybere bevidsthed og en kilde til inspiration og fordybelse. Dets unikke æstetik og sjældenhed gør det til en eftertragtet juvel inden for krystalverdenen og tilbyder en mulighed for at udforske de skjulte mysterier i universet og i os selv.

 

Se alle vores lommesten

Se alle vores krystal armbånd