• Fri fragt v. køb over 599,- + gratis gave 🎁
  • Sendes indenfor 1-2 dage
  • 🇩🇰 Dansk webshop med kunden i fokus

Hvem er vi

 

Virksomhedens juridiske navn: Gaia sten & krystaller 
CVR-nr. DK40136762 
Ramsøbakken 1 
4621 Gadstrup 
Danmark

Telefon: 71343226

E-mail : info@gaiastenogkrystaller.dk Kontakt os gerne for spørgsmål.

Webshop: gaiastenogkrystaller.dk | Besøg vores webshop for at se vores fulde sortiment af sten, krystaller og spirituel brugskunst

 

Først og fremmest vil vi byde dig hjertelig velkommen her i vore webshop det var dejligt du fandt vejen hertil ❤️

Vi ønsker du får eller allerede har haft en god oplevelse, og håber du bliver glad for dine køb.

 

Vores firma er dedikeret til at bringe skønheden og den spirituelle energi af sten, krystaller og spirituel brugskunst til dig som kunde.

Vi har en passion for at fremme forbindelsen mellem mennesker og naturen samt understøtte deres åndelige udforskning.

 

Lidt om Ivan

Mit navn er Ivan, og jeg har den glæde at kunne kalde mig en dedikeret og passioneret ejer af Gaia sten & krystaller. Her bruger jeg min tid på at udforske, forstå og formidle den magiske verden af sten og krystaller til vores kunder. Jeg nyder at dele min viden om de helbredende og energigivende egenskaber, som disse naturlige skatte besidder. Hver dag bringer nye oplevelser og læringsmuligheder, når jeg hjælper vores kunder med at finde netop de sten eller krystaller, der passer til deres behov og ønsker.

Men min karriere stopper ikke her. Ud over mit arbejde i shoppen har jeg også en anden, lige så spændende rolle: jeg arbejder som styrmand på en færge. Denne dobbeltrolle giver mig mulighed for at kombinere to af mine store interesser – den maritime verden og den spirituelle verden af sten og krystaller.

Som styrmand på færgen har jeg ansvaret for en række vigtige opgaver, der sikrer sikker og effektiv sejlads. Mit arbejde indebærer navigering, overvågning af skibets instrumenter, og sikring af, at vi holder os på rette kurs. Det kræver præcision, opmærksomhed på detaljer og evnen til at træffe hurtige beslutninger. Hver dag på havet bringer nye udfordringer og oplevelser, og jeg nyder følelsen af frihed og ansvar, der følger med at være på vandet.

Kombinationen af mine to jobs gør mit liv utroligt varieret og berigende. Når jeg ikke er på broen og styrer færgen sikkert til sin destination, finder jeg ro og balance i den rolige og inspirerende atmosfære som vi har her hos Gaia sten & krystaller. Her kan jeg fordybe mig i studiet af krystallernes egenskaber, arbejde med kunderne og være en del af deres rejse mod større velvære og spiritualitet.

Denne balance mellem det maritime og det spirituelle er ikke blot en måde at leve på, men også en kilde til personlig vækst og udvikling. Jeg har lært meget om mig selv gennem begge mine erhverv – om tålmodighed, lederskab, ansvar og betydningen af at finde harmoni i tilværelsen. Arbejdet på færgen giver mig struktur og disciplin, mens arbejdet med sten og krystaller giver mig mulighed for at udtrykke min kreative og intuitive side.

Jeg er stolt af at kunne bidrage til samfundet både på land og til søs. Mit mål er altid at levere det bedste af mig selv, uanset om jeg navigerer gennem bølgerne eller hjælper en kunde med at finde den perfekte sten til deres behov. Jeg ser frem til mange flere år i begge disse spændende og udfordrende roller, hvor jeg kan fortsætte med at vokse, lære og bidrage på forskellige måder.

Tak fordi du tog dig tid til at lære lidt mere om mig og de passioner, der driver mig hver dag. 

 

Lidt om Dorthe

Mit navn er Dorthe, og jeg har en spændende og alsidig rolle i vores virksomhed. Jeg er uddannet ernæringsassistent og IT-administrator med web som speciale, og jeg bruger denne kombination af færdigheder til at designe og vedligeholde vores webshop.  jeg sørger for vores online butik fungerer fejlfrit og ser indbydende ud for vores kunder.

Som ernæringsassistent har jeg en dyb forståelse for sundhed og ernæring, hvilket giver mig en unik indsigt i, hvordan man kan skabe en sund og balanceret livsstil. Selvom denne viden ikke direkte relaterer til mit daglige arbejde med webshoppens tekniske aspekter, bringer det en ekstra dimension til min tilgang til kundeservice og produktpræsentation.

Min rolle som IT-administrator med web som speciale betyder, at jeg står for design, opdatering og vedligeholdelse af vores webshop. Mine opgaver inkluderer at sikre, at produkterne er korrekt listet og beskrevet, og at vores online platform er både brugervenlig og æstetisk tiltalende. Jeg sørger for, at shoppen altid er opdateret med de nyeste produkter, kampagner og indhold, så vores kunder har den bedst mulige oplevelse, når de besøger vores side.

Derudover er jeg uddannet Reiki-healer, hvilket giver mig en dybere forståelse for energibalance og helbredelse. Reiki er en japansk healingteknik, der arbejder med universel livsenergi for at fremme fysisk, følelsesmæssig og åndelig velvære. Denne viden anvender jeg til at bringe en ekstra dimension af omsorg og balance ikke kun til os selv men også til vores kunder.

Min baggrund som Reiki-healer betyder, at jeg kan tilbyde en holistisk tilgang til velvære, hvor jeg integrerer min viden om ernæring og energihealing i mit daglige arbejde. Jeg hjælper med at skabe en positiv og støttende atmosfære i virksomheden, hvor der er fokus på både fysisk og energetisk sundhed.

Min alsidige baggrund gør det muligt for mig at se helheden og forstå de forskellige behov, vores kunder har. Jeg er stolt af den rolle, jeg spiller i firmaet, og ser frem til at fortsætte med at udvikle mig og lære nye ting, der kan hjælpe os med at vokse og forbedre vores tjenester.

Tak fordi du tog dig tid til at lære lidt mere om mig og min rolle i virksomheden. Jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde dedikeret og bidrage til vores fælles succes, både teknisk og holistisk.

 

Firmaets formål

Vores firma er drevet af en dyb forståelse af de transformative kræfter, der findes i naturen. Vi tror på, at sten og krystaller indeholder en unik energi, der kan berige vores liv og åbne døre til personlig vækst og balance. Vi søger at dele denne forståelse med vores kunder ved at tilbyde en bred vifte af sten, krystaller og spirituel brugskunst.

Produkter

Vores sortiment omfatter et omhyggeligt udvalg af sten og krystaller i alle former, farver og størrelser. Vi tilbyder også smykker, der er smukt fremstillet med sten og mineraler. Ud over sten og krystaller har vi en kollektion af spirituel brugskunst, herunder røgelsesbrændere, smudgesticks, tarotkort og meget mere. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet, skønhed og spirituelle betydning.

Mission

Vores mission er at give dig som kunde adgang til kvalitetssten og krystaller samt spirituel brugskunst, der kan berige dit liv på forskellige niveauer. Vi ønsker at skabe et rum, hvor mennesker kan udforske deres åndelige rejse, finde indre fred og harmoni samt skabe forbindelse til naturens visdom. 

Kvalitet er nøgleordet for os. Vi sikrer os, at alle vores produkter kommer fra pålidelige EU-forhandlere, herunder vores brede udvalg af spirituel brugskunst, sten og krystaller. Ved at samarbejde med europæiske partnere sikrer vi os, at vores produkter lever op til de strengeste europæiske standarder, samtidig med at vi støtter bæredygtig handel og lokale økonomier. Vi mener, at vores kunder fortjener det bedste, og det er vores mål at levere det hver dag.

Selvom nogle af vores produkter kan komme fra lande uden for EU, sørger vi for, at de kun erhverves gennem betroede europæiske forhandlere. Dette er en del af vores forpligtelse til at sikre, at hvert produkt, vi tilbyder, er fremstillet og håndteret på en ansvarlig måde.

Vi prioriterer kvalitet og etik i alt, hvad vi gør. Vores engagement i miljømæssige og etiske retningslinjer betyder, at vores spirituelle produkter og krystaller opfylder de nødvendige standarder. Vi tror på, at gennemsigtighed og bæredygtighed er afgørende for at opbygge tillid og tilfredshed hos vores kunder. Derfor arbejder vi konstant på at opretholde disse standarder, så du kan handle hos os med tillid og vide, at du modtager produkter, du kan stole på.

Kundeservice

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vi stræber efter at yde fremragende kundeservice ved at tilbyde rådgivning og vejledning om vores produkter, deres anvendelse og den spirituelle betydning bag dem. Vores team er passioneret og vidende om sten, krystaller og åndelig praksis og er klar til at hjælpe vores kunder med deres behov.

Bæredygtighed og Miljøansvar: Vores Vej Mod en Grønnere Fremtid

Hos Gaia sten & krystaller lægger vi vægt på miljøvenlighed og ansvarlighed for at gøre en positiv forskel. Vi er stolte af vores indsats for at være bæredygtige og miljøbevidste.

Genbrug er en kerneværdi for os, og vi genanvender forsendelsesmaterialer ved brug af genanvendelige emballager og genbruger æsker, hvilket reducerer affald og sparer ressourcer.

Effektiv affaldssortering er en prioritet for os, hvor vi sikrer, at genanvendelige materialer som papir, plast og glas sendes til genanvendelse, hvilket bidrager til en mere bæredygtig affaldshåndtering.

Vores sortiment omfatter omhyggeligt udvalgte miljøvenlige produkter fra producenter, der deler vores værdier og tager aktivt ansvar for deres miljøpåvirkning. Vi prioriterer naturlige og bæredygtige materialer for at minimere vores miljømæssige fodaftryk.

I vores engagement i miljøvenlighed tager vi arbejdsforholdene hos vores leverandører alvorligt. Vi samarbejder kun med partnere, der overholder høje standarder for arbejdsmiljø og beskyttelse af arbejdstagerrettigheder, hvilket sikrer, at vores produkter er fremstillet under sikre og retfærdige forhold.

Vores virksomhed integrerer miljøvenlige metoder og ansvarlige valg i alle aspekter af vores forretningspraksis, hvilket afspejler vores ønske om at skabe en bedre og mere bevidst fremtid. Vi tror på, at små handlinger har stor indflydelse, og vores forpligtelse til miljøvenlighed er en refleksion af vores ønske om at gøre en positiv forskel for både miljøet og samfundet. Velkommen til vores engagement i en grønnere og mere bæredygtig verden.

Vores firma er mere end bare en forhandler af sten, krystaller og spirituel brugskunst; det er et sted for udforskning, læring og åndelig vækst. Vi inviterer vores kunder til at dele denne rejse med os og opleve kraften i naturens skatte.

 

Bemærk: Vi har ingen fysisk butik og sælger derfor kun online, men du er altid velkommen til at aftale tid for afhentning af dine produkter.

 

Alle sten og krystaller der kommer fra Gaia sten & krystaller er renset og klar til at komme videre til dig.

 

Vi er også at finde på Facebook 

Besøg vores Facebook side for at følge med i vores seneste opdateringer og arrangementer.

 

Del din oplevelse med os på Trustpilot ved at efterlade en anmeldelse.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os via e-mail 

 

 

Love & light Ivan og Dorthe

 

billede af min kone og jeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til trustpilot